Премиум услуга доступна корисницима Mastercard Gold и Mastercard Bussines дебит платних картица на аеродромима широм света

Банка Поштанска штедионица, акционарско друштво, Београд жели вам добродошлицу у програм LoungeKey који ће ваша путовања учинити много пријатнијим.

Представљајући се својом MasterCard Gold или Mastercard Bussunes дебит платном картицом сада можете приступити пословним салонима из LoungeKey програма на аеродромима широм света, без обзира на то којом авио компанијом летите или у којој класи путујете.

Као корисник Mastercard картице Банке Поштанска штедионица имате право на две бесплатне посете током промотивног периода од годину дана. Свака ваша наредна посета или улазак госта са којим путујете у вашој пратњи наплаћиваће се у складу са Тарифом накнада.

Све што треба да урадите је да се одмах региструјете за LoungeKey програм.

Регистрација

Посетите LoungeKey веб-сајт како бисте се регистровали и активирали свој налог:

  • loungekey.com/postedmcgold уколико сте корисник Mastercard Gold платне картице Банке Поштанска штедионица,
  • loungekey.com/postedmcbusiness уколико сте корисник Mastercard Bussines дебит платне картице Банке Поштанска штедионица.

Приступ LoungeKey пословним салонима на аеродромима

  • Пријавите се на loungekey.com/postedmcgold или loungekey.com/postedmcbusiness уношењем свог корисничког имена и лозинке коју сте креирали на веб-сајту и проверите локације доступних пословних салона, њихову опремљеност и радно време.
  • На уласку у салон неопходно је да покажете своју Mastercard Gold или Mastercard Business дебит платну картицу Банке Поштанска штедионица и бординг карту.
  • Ваша платна картица ће бити очитана или скенирана како би ваша посета била регистрована.

Преузимање LoungeKey апликације

LoungeKey апликација се може инсталирати на мобилне телефоне и доступна је за ИОС и Андроид платформе.

Преузмите LoungeKey апликацију за мобилни телефон из Apple App Store или Google Play Store.

Унесите своје LoungeKey корисничко име и лозинку и потражите доступне пословне салоне, такође приступите мноштву понуда за које остварујете право на попуст.

Списак пословних салона можете видети било да сте конектовани на Wi-Fi или не – препорука је да ажурирате информације када сте повезани на Wi-Fi.