Meta Pixel
intro-image

Банка Поштанска штедионица је омогућила плаћања робе и услуга на е-commerce продајним местима aкцептанта платним картицам познатих картичарских брендова DinaCard, UnionPay, VISA и Mastercard.

E-commerce омогућава доступност за купца 24 сата, 7 дана у недељи и купац истој може приступити у било ком тренутку и са било ког уређаја.

E-commerce услуга Банке има имплементирану 3D Secure техологију која подразумева додатне методе аутентикације (Mastercard SecureCode и Verified by VISA).

Коришћењем е-commerce услуге добијате:

могућност прихватања плаћања картицама бренда DinaCard, UnionPay, VISA и Mastercard

најсавременију функционалност без фиксних месечних трошкова и без минимума оствареног оn-line промета

асистенцију Банке у интеграцији е-commerce продајног места са вашом онлајн продавницом

већу видљивост ваших производа и услуга кроз различите дигиталне канале и платформе код потрошача.

ПОСЛОВАЊЕ 0-24ч
НИЖИ ТРОШКОВИ ПОСЛОВАЊА
ПОВЕЋАЊЕ ПРОДАЈЕ

Плаћање робе и услуга одложено на рате

Банка је осим прихватања платних картица за плаћање робе и услуга у целости омогућила прихватања дебитних POST CARD cobrand са DinaCard, DinaCard Discover и POST CARD DinaCard cobrand са UnionPay на рате за одложено плаћање од 1 до 6 месечних рата свим корисницима, који преко текућих рачуна примају плату или пензију.

УНАПРЕДИТЕ СВОЈУ ОНЛАЈН ПРОДАЈУ

e-Commerce вам омогућава да никад лакше продајете онлајн без фиксних месечних трошкова, а плаћате само провизију за сваку реализовану онлајн продају! Добијате најсавременије функционалности, а ваши купци лаку и безбедну куповину путем вашег сајта или апликације.

intro-image