Корисници Мastercard Gold и Mastercard Business дебит платних картица сада могу уживати у квалитетном Wi-Fi приступу интернету

Банка Поштанска штедионица, акционарско друштво, Београд вам нуди премиум услугу Boingo Wi-Fi која омогућава да будете повезани са људима и садржајима које волите путем неограниченог приступа интернету на више од милион приступних тачака (hotspots) широм света.

Mastercard Gold или Mastercard Business дебит платна картица Банке Поштанска штедионица сада вам омогућава да се повежете на Boingo Wi-Fi приступне тачке без додатних накнада или трошкова роминга. Ову погодност можете да користите на локацијама као што су аеродроми, хотели, ресторани, кафићи, авиони на летовима одређених авио-компанија и још много локација.

Са Boingo Wi-Fi налогом можете да се повежете на интернет на највише четири уређаја, што уклјучује мобилне телефоне, таблете и лаптоп рачунаре.

Како се регистровати?

Регистрација је брза и једноставна.

Посетите веб-сајт mastercard.boingo.com и унесите број своје Мastercard Gold или Mastercard Business дебит платне картице како бисте се регистровали и активирали налог.

Да бисте преузели Boingo Wi-Finder апликацију, посетите boingo.com .

Boingo Wi-Finder апликација омогућава проналажење најближих приступних тачака и може се инсталирати на мобилном телефону, таблету или лаптоп рачунару.

Са Boingo Wi-Fi налогом добићете:

  • Брз , једноставан за коришћење, Wi-Fi врхунског квалитета на више од милион приступних тачака широм света.
  • Неограничен приступ на Boingo Wi-Fi локацијама које укључују аеродроме, хотеле, кафиће, ресторане, авионе и још много локација.
  • Повезивање на највише четири уређаја, што укључује мобилне телефоне, таблете и лаптоп рачунаре.
  • 24/7 корисничку подршку путем е-поште, телефона, ћаскања и друштвених мрежа.