intro-image

Твој рачун, твој плус

Лако и једноставно отворите свој текући рачун у експозитури Банке или кроз eBanking и mBanking апликације. Искористите бројне предности које Вам нуде 2 дебитне картице, 4 валуте на рачуну, плаћање путем mBanking и eBanking апликација, мењачки послови по најповољнијим курсевима и преузмите потпуну контролу над својим финансијама са значајним уштедама. Месечно одржавање рачуна износи само 250 динара. Поред тога имате могућност да у 3 клика, путем eBanking-а, аплицирате за Овлашћење по текућем рачуну и за додатну дебитну картицу.

Отворите РАЧУН ПЛУС >>>

Управљање страним валутама

1 рачун 4 валуте

Текући и девизни рачун на једном месту. Више валута на једном рачуну: RSD, EUR, USD i CHF. Промените свој новац у другу валуту путем интернет мењачнице у сваком тренутку. Електронским путем шаљите, или примајте новац када год Вам је потребно.

DinaCard и Mastercard дебитне картице

Картице које прате твој ритам.

Обе дебитне картице добијате приликом отварања Рачуна Плус. Користите их за плаћање робе и услуга у земљи и иностранству, Mastercard свуда где постоји Mastercard лого, а DinaCard на местима где постоји ознака DinaCard, Discover, Diners i Pulse. Кроз mBanking или eBanking можете да мењате лимите потрошње, блокирате и деблокирате картице и пратите трансакције и стање у сваком тренутку 24/7.

Електронско банкарство

Брзо, безбедно, поуздано

Ваша банка са Вама увек, свуда и у сваком тренутку. Користите банкарске услуге и контролишите своје рачуне путем интернета, када год и где год то пожелите.

eBanking>>>

Мобилно банкарство

Управљајте својим финансијама у само пар кликова. Банка Вам нуди могућност праћења и коришћења средстава кроз мобилну апликацију, сајт или путем СМС обавештења.

Плаћајте и мењајте новац без провизије

Извршите своја динарска плаћања и мењајте свој новац без провизије путем свог мобилног телефона. На располагању Вам је сигуран и брз електронски сервис који Вам нуди могућност промене новца и динарског плаћања са 0% провизије.

Инстант плаћање IPS QR кôдом

За инстант плаћања на продајном месту доступне су две опције:

IPS покажи - плаћање на месту продаје
Активирајте мобилну апликацију, притисните функцију „IPS покажи”, унесите свој PIN код и покажите IPS QR кôд продавцу. Продавац скенира IPS QR кôд и трансакција се извршава у неколико секунди.

IPS скенирај - плаћање на месту продаје као и плаћање рачуна IPS QR кôдом
За плаћање на месту продаје бирате функцију „IPS скенирај” након чега се активира камера на телефону која скенира IPS QR кôд генерисан на уређају продавца, потом бирате рачун са ког желите да платите и уносите PIN кôд, након чега се приказују детаљи налога за плаћање. Притиском на опцију „Пошаљи налог”, иницирате плаћање рачуна.
Плаћање рачуна који на себи има одштампан IPS QR кôд можете да извршите са било које локације. Потребан Вам је само рачун, телефон и минут времена. Поступак је исти: бирате функцију ‘’IPS скенирај’’, камера скенира IPS QR кôд на рачуну, приказују се детаљи налога за плаћање и одабиром опције ‘’Пошаљи налог’’ иницирате плаћање рачуна.

ПРЕУЗМИТЕ МОБИЛНУ АПЛИКАЦИЈУ

Са неким се све дели

Уколико желите некоме да омогућите да располаже средствима са Вашег Рачуна Плус то можете да учините лако, у 3 клика и без одласка у банку. Путем eBanking апликације можете да овластите максимално 2 особе под условом да су пунолетне и да су држављани Републике Србије. Особе које су добиле Ваше овлашћење одласком у најближу експозитуру и потписивањем документације добијају своје креденцијале и Mastercard дебитну картицу.