Vek odgovornosti
početna strana » kartice » amss kartica
Kartice

AMSS kartica

AMSS članska i platna kartica
AMSS Kartica

AMSS kartica je istovremeno članska kartica AMSS-a i platna kartica u DinaCard sistemu. Nastala je kao rezultat poslovne saradnje Auto-moto saveza Srbije i Banke Poštanska štedionica.

AMSS platna kartica je Prepaid, dopunjiva je i koristi se do iznosa raspoloživih sredstava, koja su uplaćena na račun kartice. Račun kartice se vodi kod Banke Poštanska štedionica - Banka otvara i održava račun bez dodatnih troškova.
Izdavanje AMSS kartice

Učlanjenjem u AMSS i kupovinom određenog paketa usluga dobijate AMSS karticu i ostvarujete pravo na njenu platnu funkciju. Na licu kartice je upisan AMSS članski broj, broj platne kartice i broj računa.

Više informacija o načinu i uslovima učlanjenja u AMSS potražite na sajtu Auto-moto saveza Srbije www.amss.org.rs.

Popusti kroz program "Plati i uštedi"

Korišćenjem kartice na prodajnim mestima AMSS partnera širom Srbije, a koja su obeležena znakom ''Plati i uštedi!'', ostvarujete popuste prilikom plaćanja robe i usluga.

Ušteda, odnosno popust, se ostvaruje tako što se novčani iznos u visini ostvarenog popusta uplaćuje na račun kartice. Uplata se izvršava početkom meseca za popuste ostvarene u toku prethodnog meseca.

Informacije o spisku partnera AMSS-a i visini popusta koje članovi ostvaruju korišćenjem kartice prilikom plaćanja su dostupne na sajtu www.amss.org.rs.

Korišćenje platne funkcije kartice
  • Karticom mogu da se plaćaju roba i usluge na prodajnim mestima u Srbiji na kojima je istaknut znak DinaCard;
  • Kartica se koristi bez PIN-a;
  • Isplata gotovine sa računa kartice je moguća samo na šalterima Banke Poštanska štedionica;
  • Uplate na račun kartice se mogu izvršiti na šalterima Banke Poštanska štedionica (bez naknade), putem eBanking-a, na šalterima Pošte pomoću Naloga za uplatu (''Opšta uplatnica''), nalogom za prenos iz druge banke;
  • Uplate su moguće neograničen broj puta;
  • Korišćenje kartice na bankomatu nije moguće.
Dodatne informacije

Za informacije u vezi sa izdavanjem ove kartice, ostvarivanjem prava na popuste, reklamacije obračunatog popusta i sl. obratite se Kontakt centru AMSS.

U slučaju gubitka ili krađe kartice, kao i za dodatne informacije u vezi sa platnom funkcijom kartice, transakcijama načinjenim karticom, uplatama i isplatama na račun kartice, obratite se Kontakt centru na broj telefona 011/20 20 292 ili najbližoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica.

U slučaju gubitka ili krađe kartice odmah obavestite Kontakt centar na broj telefona 011 20 20 292, koji je na raspolaganju 24/7 ili slučaj prijavite najbližoj ekspozituri Banke.