Ekspoziture Banke
ПОЧЕТНА СТРАНА » УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА

УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА

 
40 година Удружења пензионера Банке 1.11.2019.

  Поводом обележавања значајног јубилеја – четрдесет година од оснивања Удружења пензионера Банке Поштанска штедионица, које је основано на светски Дан штедње 31. октобра 1979. године, организован је свечани ручак у ресторану Централног дома Војске Србије, 1.11.2019. године у 13 часова.

40 godina udruzenja40 godina udruzenja

  Традиционалном, ове године и јубиларном сусрету присуствовало је 376 чланова удружења, као и председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр Бојан Кекић, председник удружења Савеза пензионера Србије проф. др Андреја Савић, председник Покрета трећег доба Србије Василије Белобрковић и председник Београдског покрета трећег доба "Дорћолијада" проф. Душан Максимовић.

Пријатељима и члановима Удружења уручене су захвалнице и поклони за допринос и дугогодишњу сарадњу уз најаву председника Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр Бојана Кекића да ће убудуће чланови Удружења пензионера уз рођенданску, добијати и новчану честитку.

40 godina udruzenja
Олимпијада Tрећег доба 29.9.-3.10.2019.

  На 12. Олимпијади спорта, здравља и културе трећег доба којa се одржалa у Врњачкој Бањи од 29. септембра до 03. oктобрa 2019. године, учествовали су члaнови Удружења пензионера Банке Поштанска штедионица. Под слоганом "За активну и креативну старост" 1.200 учесника се такмичило у седам спортских дисциплина: штафета, шах, стрељаштво, пикадо, фудбал, кошарка и риболов. Одржана су едукативна предавања из области здравствене заштите људи трећег доба. Организовани су Међугенерацијски сусрети јуниора и сениора у свим спортским дисциплинама, као и у заједничкој Ликовној и иконописачкој радионици и Књижевним сусретима.

Olimpijada treceg dobaOlimpijada treceg doba

Банка Поштанска штедионица, као традиционално дугогодишњи пријатељ Олимпијаде Tрећег доба, припремила је пригодне поклоне за све награђене учеснике. Слободанка Цеца Илић, председница Удружења пензионера Банке Поштанска штедионица добитница је пехара за допринос развоју Покрета трећег доба Србије, док је Часлав Златковић добитник награде за најбољег сликара Сликарске и иконописачке колоније.

Olimpijada treceg dobaOlimpijada treceg doba
ЗЛАТНА МЕДАЉА НА ДОРЋОЛИЈАДИ 15.06 2019.
Udruzenje-penzionera-dorcolijada-2019

  Чланови Удружења пензионера Банке Поштанска штедионица освојили су прво место у фудбалу - пенали на мале голове, на "Дорћолијади спорта, здравља и културе трећег доба" одржаној 15. јуна 2019. на стадиону Фудбалског клуба Дорћол у Београду.

  Такмичење под мотом ''У здравом телу – здрав дух'' организовано је у пет спортских дисциплина прилагођених трећем добу: пикадо, пенали на мале голове, извођење слободних бацања у кошарци, боћање и шах.

  Манифестацију су обележили и јавни час фитнес вежби у природи трећег доба и најмлађе популације, као и Дечји Маратон на 20.000 милиметара под називом ''Баке и деке уз бате и секе" на коме су свој деци уручене златне медаље.

forum-bugarske-razvojne_banke
39. Скупштина Удружења пензионера Банке 30.10.2018.

  На светски Дан штедње, 31.октобра 1979. године, основано је Удружење пензионера Банке Поштанска штедионица. Сваке године Удружење организује годишњу Скупштину којој присуствује 373 члана Удружења, као и гости Републичког и Градског одбора пензионера.

krediti za zadrugarekrediti za zadrugare

Председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр Бојан Кекић присуствовао је 39. седници Скупштине Удружења пензионера Банке у ресторану Славија данас, 30.10.2018. године у 13 часова.

krediti za zadrugarekrediti za zadrugare
krediti za zadrugarekrediti za zadrugare