Ekspoziture Banke
ПОЧЕТНА СТРАНА » УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА

УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА

 
ЗЛАТНА МЕДАЉА НА ДОРЋОЛИЈАДИ 15.06 2019.
Udruzenje-penzionera-dorcolijada-2019

  Чланови Удружења пензионера Банке Поштанска штедионица освојили су прво место у фудбалу - пенали на мале голове, на "Дорћолијади спорта, здравља и културе трећег доба" одржаној 15. јуна 2019. на стадиону Фудбалског клуба Дорћол у Београду.

  Такмичење под мотом ''У здравом телу – здрав дух'' организовано је у пет спортских дисциплина прилагођених трећем добу: пикадо, пенали на мале голове, извођење слободних бацања у кошарци, боћање и шах.

  Манифестацију су обележили и јавни час фитнес вежби у природи трећег доба и најмлађе популације, као и Дечји Маратон на 20.000 милиметара под називом ''Баке и деке уз бате и секе" на коме су свој деци уручене златне медаље.

forum-bugarske-razvojne_banke
39. Скупштина Удружења пензионера Банке 30.10.2018.

  На светски Дан штедње, 31.октобра 1979. године, основано је Удружење пензионера Банке Поштанска штедионица. Сваке године Удружење организује годишњу Скупштину којој присуствује 373 члана Удружења, као и гости Републичког и Градског одбора пензионера.

krediti za zadrugarekrediti za zadrugare

Председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр Бојан Кекић присуствовао је 39. седници Скупштине Удружења пензионера Банке у ресторану Славија данас, 30.10.2018. године у 13 часова.

krediti za zadrugarekrediti za zadrugare
krediti za zadrugarekrediti za zadrugare