Vek odgovornosti
NOVA FUNKCIONALNOST U OKVIRU HOMEB@ANKING-a
e-MENJAČNICA
Banka Poštanska štedionica a.d. je, u cilju unapređenja sistema za internet bankarstvo Homeb@nking, a u skladu sa zahtevima klijenata koji koriste ovaj servis i poseduju token uređaj ili su se prijavili za SMS KOD, kao dodatnu funkcionalnost uvela e-MENJAČNICU.

OBAVLJAJTE MENJAČKE POSLOVE ONLINE

Zahvaljujući novom servisu, od sada možete, da obavljate menjačke poslove sa Vašeg računara, laptopa ili tableta bez obzira da li ste kod kuće ili na putu.

Za korišćenje e-MENJAČNICE potrebno je iz glavnog menija izabrati opciju Menjačnica. Pomoću Menjačnice možete vršiti kupovinu, prodaju ili konverzija stranog efektivnog novca. Ova opcija je omogućena korisnicima koji poseduju token uređaj ili su prijavljeni za SMS KOD.

klikni na sliku da uvećaš (+)

KUPOVINA DEVIZA
PO STIMULATIVNOM KURSU

U okviru padajućeg menija izborom podopcije „Kupovina deviza“ možete izvršiti kupovinu deviza zaduženjem svog dinarskog tekućeg računa na devizne račune u okviru Banke na kojima ste osnovni korisnik ili ovlašćeno lice.

Prilikom kupovine deviza obračunava se prodajni kurs Banke za efektivni strani novac

klikni na sliku da uvećaš (+)

PRODAJA DEVIZA

U okviru padajućeg menija izborom opcije „Prodaja deviza“ zaduženjem deviznog računa u okviru Banke na kojima ste osnovni korisnik ili ovlašćeno lice možete izvršiti prodaju deviza na bilo koji dinarski tekući račun u Banci.

Prilikom prodaje deviza obračunava se kupovni kurs Banke za efektivni strani novac

klikni na sliku da uvećaš (+)

KONVERZIJA

Ukoliko želite da izvršite pretvaranje neke valute u drugu stranu valutu to možete da uradite izborom podopcije „Konverzija valuta“ iz padajućeg menija.

Konverzija omogućava direktno pretvaranje jedne strane valute u drugu. Transakcija radi na način da se strana valuta sa kojom se kupuje druga strana valuta prvo pretvara u dinare po važećem kupovnom kursu za efektivu, a valuta koja se kupuje plaća se u dinarima po važećem prodajnom kursu Banke za efektivu.

KAKO POSTATI KORISNIK SMS KOD-a na Homeb@nking sistemu?


Za potvrdu finansijskih transakcija na Homeb@nking sistemu, koristi se autorizacioni SMS KOD koji stiže na Vaš mobilni telefon.

Najpre se registrujte na Homeb@nking sistem uz pomoć LIB-a, i aktivirajte nalog tako što ćete jednom proveriti stanje.

Nakon toga, na najbližem šalteru Banke, potpisujete Ugovor o korišćenju usluga Homeb@nking usluga internet bankarstva SMS KOD-om.
U promotivnom periodu koji traje godinu dana od datuma aktiviranja usluge, mesečna naknada se ne tarifira.