Ekspoziture Banke
POSLOVNA MREŽA

Pronađite najbližu ekspozituru i bankomat, pogledajte tačne adrese sa geolokacijom, kao i radno vreme:

NOVE EKSPOZITURE I BANKOMATI Banke u 2018. godini

OTVOREN REGIONALNI CENTAR BEOGRAD

Banka Poštanska štedionica otvorila je Regionalni centar u Beogradu. Svečanom otvaranju prisustvovali su ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić, članovi Izvršnog i Upravnog odbora Banke.

Beograd

U Regionalnom centru Beograd, koji se nalazi u ulici Vase Čarapića broj 18, klijentima Banke ponuđena je nova usluga: zakup sefa. Ta usluga u narednom periodu će biti dostupna klijentima u svim većim filijalama, najavio je Bojan Kekić.

Ministar Ðorđević rekao je da država veruje u Banku Poštanska štedionica i da većina davanja tog ministarstva građanima ide preko ove banke. "Poštanska štedionica treba da bude ponosna što je rame uz rame sa razvijenim bankama", rekao je ministar Ðorđević.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je rekao da je Banka Poštanska štedionica odgovorna prema svom gradu i da je, između ostalog, donator Fondacije za mlade talente.

Beograd

Svečano otvaranje Regionalnog centra Beograd obeleženo je i proširenjem saradnje Banke sa velikim kineskim kartičarskim sistemom Union Pay.
Direktor međunarodnog tržišta i rukovodilac za područje Evrope UnionPay International Wei Zhihong je u pismu koji je uputio istakao da je Banka Poštanska štedionica značajan partner UnionPay-a i prvi partner te kompanije u Srbiji.

REGIONALNI CENTAR NIŠ

Niš

Banka Poštanska štedionica svečano je otvorila Regionalni centar Niš. Osnivanje četiri regionalna centra: Beograd, Novi Sad, Niš i Užice u skladu je sa razvojnom strategijom Banke.

U sastavu niškog regionalnog centra posluje pet filijala: Niš, Vranje, Pirot, Zaječar i Kosovska Mitrovica, koja je formirana nakon što je Banka početkom aprila 2018. godine preuzela poslovanje i zaposlene Jugobanke a.d. Kosovska Mitrovica.

Niš

Istovremeno, u Nišu je otvorena i peta ekspozitura Banke u tom gradu, odnosno 170. ekspozitura u poslovnoj mreži Banke Poštanska štedionica.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, koji je prisustvovao svečanosti, rekao je da je otvaranje regionalnog centra i nove ekspoziture jedne od najstarijih finansijskih institucija u Srbiji značajno za grad.

KNIĆ

Knić

Banka Poštanska štedionica otvorila je novu ekspozituru u Kniću, nastavljajući da u akciji "Još bliže vama" ravnomerno razvija poslovnu mrežu na teritoriji Srbije i na taj način podržava privredni razvoj zemlje.

Klijentima Banke u Kniću, postojećim kao i budućim, na raspolaganju su brojni bankarski proizvodi pod povoljnim uslovima.

KOTEŽ

Kotež

Banka Poštanska štedionica otvorila je novu ekspozituru u beogradskom naselјu Kotež.

To je 168. organizaciona jedinica Banke u Srbiji koju Banka ravnomerno širi u akciji "Još bliže vama".

SREMSKI KARLOVCI

Sremski Karlovci

Banka Poštanska štedionica otvorila je samostalni šalter u Sremskim Karlovcima, koji je ujedno 167. organizaciona jedinica u poslovnoj mreži Banke na teritoriji Srbije.

Predsednik Izvršnog odbora banke, mr Bojan Kekić, podsetio je na otvaranju da je Banka Poštanska štedionica osnovana 1921. godine i da je duga i bogata tradicija, kao i državno vlasništvo obavezuju na odgovorno ponašanje, pre svega u interesu građana.

INĐIJA

Inđija

Banka Poštanska štedionica otvorila je novu ekspozituru u Inđiji. To je 166. ekspozitura u poslovnoj mreži Banke u Srbiji.

Ekspozituru su otvorili predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

APATIN

Apatin

Banka Poštanska štedionica otvorila je 20. marta novu ekspozituru u Apatinu, na Trgu Nikole Tesle. To je 160. objekat u poslovnoj mreži, koju Banka širi u okviru akcije "Još bliže vama".

Apatinski mališani priredili su ispred novootvorene ekspoziture izložbu kasica koje su sami napravili od različitih materijala, ukrasa i oblika, a Banka je nagradila sve ideje.

OBRENOVAC

Obrenovac

Banka је preselila ekspozituru iz ulice Miloša Obrenovića u Obrenovcu u moderni poslovni objekat u ulici Vuka Karadžića br. 65.

NOVI SAD

Novi Sad

Banka Poštanska štedionica otvorila je 26. januara novu ekspozituru u Novom Sadu, u Dunavskoj ulici broj 5. Novootvorena ekspozitura sedma je u Novom Sadu, a 159. u Srbiji.

Otvaranjem ove ekspoziture, prve u 2018. godini, Banka nastavlja akciju "Još bliže vama", s ciljem daljeg poboljšanja dostupnosti bankarskih proizvoda, posvećenosti klijentima i podizanju kvaliteta usluga na još viši nivo.

Novi objekat simboličnim presecanjem vrpce otvorio je predsednik Skupštine Grada Novog Sada Zdravko Jelušić.

NOVE EKSPOZITURE I BANKOMATI Banke u 2017. godini

SREMČICA

Sremčica

U beogradskom naselju Sremčica 22. decembra otvorena je nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica.
"Sa klijentima nas vezuje uzajamno poštovanje i poverenje, koje se temelji pre svega na stabilnosti Banke", istakao je Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica na svečanom otvaranju.
Banka će u 2018. godini nastaviti da širi poslovnu mrežu koja trenutno broji 158 ekspozitura i samostalnih šaltera.

MUŽLJA

Mužlja

Novi samostalni šalter Banke Poštanska štedionica otvoren je 15. decembra u Mužlji, u Zrenjaninu.
Reč je o 41. organizacionoj jedinici u poslovnoj mreži Banke na teritoriji AP Vojvodine, odnosno drugoj na teritoriji grada Zrenjanina.
Nakon svečanog otvaranja nove organizacione jedinice, rukovodstvo Banke predstavilo je privrednicima i predstavnicima udruženja penzionera iz Mužlje ključne elemente poslovanja i poslovnog razvoja.

VRAČAR

Rajiceva

  Banka Poštanska štedionica preselila je ekspozituru iz Makenzijeve ulice u Beogradu u moderni i veći poslovni objekat u ulici Jovana Rajića na Vračaru.

  Poslovna mreža Banke Poštanska štedionica danas ima 156 ekspozitura širom Srbije, i biće brojnija za još dve, čije je otvaranje planirano do kraja godine.

KOSJERIĆ I ZLATIBOR

Zlatibor

  Banka Poštanska štedionica otvorila je dve nove organizacione jedinice u Zlatiborskom okrugu: ekspozituru u Kosjeriću i samostalni šalter na Zlatiboru.

  Od početka 2017. godine otvoreno je 16 novih objekata tako da poslovna mreža, koju Banka Poštanska štedionica širi u akciji "Još bliže vama" trenutno broji 156 ekspozitura širom Srbije.

  Ekspozitura u Kosjeriću nalazi se u ulici Karađorđeva broj 60, dok je samostalni šalter Zlatibor smešten u prostoru Specijalne bolnice Čigota, u ulici Dragoslava Zeke Smiljanića broj 30.

SIVAC

Sivac

  Banka Poštanska štedionica otvorila je samostalni šalter u Sivcu.

  Klijenti Banke iz Sivca do sada su zbog bankarskih proizvoda i usluga putovali u Vrbas, Bačku Topolu i Sombor. Svima njima, kao i novim klijentima, u ovoj poslovnici biće na raspolaganju raznovrsna ponuda bankarskih proizvoda i usluga.

  Ekspozitura Sivac je 154. organizaciona jedinica u poslovnoj mreži Banke Poštanska štedionica.

AERODROM NIKOLA TESLA

Aerodrom

  Banka Poštanska štedionica otvorila je ekspozituru na Aerodromu "Nikola Tesla" Beograd.

  Otvaranje ove ekspoziture bazirano je pre svega na saradnji Banke Poštanska štedionica sa Bank of China Srbija, koja se zahvalјujući komplementarnosti poslovnih modela dve banke trenutno razvija u nekoliko segmenata.

  Vrpcu povodom otvaranja nove ekspoziture svečano su presekli predsednica Upravnog odbora Banke Poštanska štedionica Radmila Selaković i predsednik Bank of China Srbija Lju Ksiaofei.

  Ekspozitura na Aerodromu je 153. organizaciona jedinica u poslovnoj mreži koju Banka Poštanska štedionica širi pod sloganom "Još bliže vama"

SOKOBANJA

Sokobanja

  Banka Poštanska štedionica nastavila je da pod sloganom "Još bliže vama" širi poslovnu mrežu otvaranjem ekspoziture u Sokobanji.

  Klijenti iz Sokobanje do sada su usluge Banke koristili u najbližoj ekspozituri u Aleksincu, udaljenoj oko 30 kilometara. Oni, kao i budući korisnici, od sada će moći da brže i lakše dođu do bankarskih proizvoda i usluga.

  Otvaranje novih ekspozitura biće nastavljeno i u narednom periodu, a uskoro će biti otvoren i regionalni centar u Nišu, čime se nastavlja implementacija nove organizacione strukture Banke.

  Ekspozitura u Sokobanji nalazi se u ulici Branka Đurića broj 8 i 152. je organizaciona jedinica u poslovnoj mreži Banke.

ŽELEZNIK

Železnik

  Banka Poštanska štedionica otvorila je ekspozituru u beogradskom naselju Železnik.

  Ova ekspozitura je 151. organizaciona jedinica u razgranatoj poslovnoj mreži koju Banka Poštanska štedionica širi pod sloganom „Još bliže Vama“

  Sadašnji klijenti Banke sa teritorije Železnika do sada su usluge Banke koristili u najbližoj ekspozituri na Banovom brdu, udaljenoj oko 10 kilometara. Oni, kao i budući korisnici, od danas će moći da brže i lakše dođu do bankarskih usluga.

  Mr Bojan Kekić, predsednik izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica istakao je da je ovo treća ekspozitura Banke otvorena u poslednjih sedam dana i da se u narednom periodu može očekivati još ekspanzivnije širenje mreže u Beogradu

NOVI KNEŽEVAC

Novi Kneževac

  Banka Poštanska štedionica otvorila je 5. jula ekspozituru u Novom Kneževcu, u Severnobanatskom okrugu.

  Ova ekspozitura je 150. organizaciona jedinica u razgranatoj poslovnoj mreži koju Banka širi pod sloganom „Još bliže Vama“, nastavljajući da se približava postojećim i potencijalnim klijentima.

  Oko hiljadu klijenata Banke iz Novog Kneževca do sada je bilo upućeno na bankarske usluge u dvadesetak kilometara udaljenoj Senti, kao i u Kikindi i Subotici koje su udaljene oko 50 kilometara.

  Razvoj mreže u skladu je sa poslovnom strategijom Banke da poslovanje fokusira na stanovništvo, mikro i mala preduzeća, preduzetnike i registrovana poljoprivredna gazdinstva.

SVRLJIG

Svrljig

  Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd otvorila je ekspozituru u Svrljigu.

  Ova ekspozitura je 149. organizaciona jedinica u razgranatoj poslovnoj mreži koju Banka Poštanska štedionica širi pod sloganom „Još bliže Vama“.

  Sadašnji klijenti Banke sa teritorije opštine Svrljig do sada su usluge Banke koristili u najbližoj ekspozituri u Nišu, udaljenoj oko 25 kilometara. Oni, kao i budući korisnici, od danas će moći da brže i lakše dođu do bankarskih usluga.

  Poslovnu mrežu trenutno čine 131 ekspozitura i 18 samostalnih šaltera.

SAMOSTALNI ŠALTER UŠĆE

Ušće

  Samostalni šalter Ušće, u Raškom okrugu, četvrta je poslovnica u nizu koju je Banka Poštanska štedionica otvorila poslednje nedelјe marta.

  Cilј Banke je da bude što bolјe regionalno zastuplјena. Prethodnih dana otvoreni su samostalni šalteri u Šimanovcima, Begeču i novosadskom naselјu Klisa, tako da zajedno sa objektom u Ušću, poslovna mreža Banke trenutno broji 148 poslovnica širom Srbije.

  Klijenti iz Ušća do sada su usluge Banke koristili u ekspoziturama u Raškoj i Kralјevu, koje su udalјene 30, odnosno 50 kilometara.

  Mr Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica podsetio je na tradiciju Banke da izlazi u susret potrebama klijenata. Tradicionalno dugoročne i harmonične odnose sa klijentima Banka, između ostalog, gradi pod sloganom „Još bliže Vama“ upravo širenjem poslovne mreže, dodao je predsednik IO Banke.

KLISA, NOVI SAD

KLISA

  Nakon Šimanovaca i Begeča, Banka Poštanska štedionica otvorila je u poslednjoj nedelјi marta 2017. samostalni šalter i u novosadskom naselјu Klisa.

  Zahvalјujući novoj poslovnici Banke Poštanska štedionica, građani ovog dela grada Novog Sada moći će brže i lakše da koriste bankarske usluge.
  Osim za građane, koji dominiraju među klijentima, Banka nudi široku lepezu kvalitetnih proizvoda i usluga i za individualne polјoprivredne proizvođače, vlasnike registrovanih polјoprivrednih gazdinstava, preduzetnike, kao i mala i mikro preduzeća, istakao je Desimir Blašković, direktor Regionalnog centra Novi Sad Banke Poštanska štedionica.

BEGEČ

Begeč

  Banka Poštanska štedionica otvorila je samostalni šalter u Begeču, što je 146. poslovnica Banke u Srbiji.

  Klijenti iz Begeča do sada su usluge Banke koristili u najbližim ekspoziturama u oko 20 kilometara udalјenom Novom Sadu. Nakon otvaranja samostalnog šaltera u Begeču, sadašnji kao i buduću klijenti moći će da brže i lakše koriste široku lepezu proizvoda i usluga Banke.
  Direktor Regionalnog centra Novi Sad Banke Poštanska štedionica, Desimir Blašković, ocenio je da je otvaranje poslovnice u Begeču na opšte zadovolјstvo građana, polјoprivrednih proizvođača i privrednika iz tog kraja.
  Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Dejan Mandić rekao je da će stanovnici Begeča moći da koriste usluge Banke svaki radni dan i subotom, dok će bankomat raditi 24 sata

ŠIMANOVCI

Šimanovci

  Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd otvorila je 28.03.2017. godine samostalni šalter u Šimanovcima, u opštini Pećinci.

  Klijenti iz Šimanovaca do sada su usluge Banke koristili u najbližim ekspoziturama u Staroj Pazovi, Sremskoj Mitrovici ili Batajnici. Nakon otvaranja šaltera u Šimanovcima, sadašnji kao i buduću klijenti moći će da brže i lakše koriste široku lepezu proizvoda i usluga Banke.

  Otvaranjem samostalnog šaltera u Šimanovcima, broj poslovnica Banke Poštanska štedionica povećan je na 145, tako da poslovnu mrežu od danas čini 130 ekspozitura i 15 samostalnih šaltera širom Srbije.

ŽABARI

Žabari

Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd otvorila je samostalni šalter u Žabarima, nastavlјajući da pod sloganom „Još bliže Vama“ širi poslovnu mrežu.

Klijenti iz Žabara do sada su usluge Banke koristili u najbližim ekspoziturama u Velikoj Plani, Svilajncu i Požarevcu, koje su udalјene između 15 i 30 kilometara. Od danas, oni će moći brže, lakše i efikasnije da upravlјaju svojim finansijama.

Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, istakao je da je cilј Banke da poveća dostupnost bankarskih proizvoda i usluga postojećim i budućim klijentima, odnosno građanima, preduzetnicima, kao i malim i mikro preduzećima otvaranjem poslovnica širom Srbije. 

Poslovna mreža Banke Poštanska štedionica trenutno broji 144 poslovnice, i to 130 ekspozitura i 14 samostalnih šaltera.


BOJNIK

Bojnik

Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd nastavila je da širi poslovnu mrežu i približava se klijentima otvaranjem nove ekspoziture u Bojniku, u Jablaničkom okrugu.

Na teritoriji opštine Bojnik oko 970 stanovnika već ima otvoren račun kod Banke za isplatu plate ili penzije, a usluge Banke koriste na šalterima najbliže ekspoziture u Leskovcu i Prokuplјu. Od danas stanovnici opštine Bojnik neće morati da idu u druge ekspoziture koje su udalјene i do 40 km, pa će brže, lakše i efikasnije upravlјati svojim finansijama.
Na teritoriji opštine Bojnik, na kojoj živi oko 11.000 stanovnika, trenutno ne posluje ni jedna poslovna banka. Nakon otvaranja poslovnice u Bojniku, klijenti mogu da koriste usluge Banke Poštanska štedionica u ukupno 130 ekspozitura i na 13 samostalnih šaltera širom Srbije.


CREPAJA

Crepaja

Banka Poštanska štedionica otvorila je novi samostalni šalter u Crepaji.

Pod sloganom "Još bliže Vama" Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd nastavila je da širi poslovnu mrežu otvaranjem samostalnog šaltera u Crepaji, u opštini Kovačica. Mreža Banke trenutno broji 142 poslovne jedinice širom Srbije.
Poslovnica u Crepaji otvorena je uz prisustvo čelnika Opštine Kovačica i Banke Poštanska štedionica, kao i brojnih meštana koji su pozdravili dolazak banke u ovo naselje posle višegodišnje pauze, zbog čega mnogi neće morati da po bankarske usluge putuju u Kovačicu ili Pančevo.

Svečanoj atmosferi posebno su doprineli članovi Kulturno umetničkog društva „Sveti Sava“ iz Crepaje.


VLADIMIRCI

Vladimirci

Banka Poštanska štedionica otvorila je novu ekspozituru u Vladimircima.

Na teritoriji opštine Vladimirci Banka već ima znatan broj klijenata, fizičkih i pravnih lica, koji su usluge Banke do sad najčešće koristili u najbližoj ekspozituri u Šapcu.

Nakon otvaranja poslovnice u Vladimircima, klijenti će moći da koriste usluge Banke u 129 ekspozitura i na 12 samostalnih šaltera širom Srbije.

NOVE EKSPOZITURE I BANKOMATI Banke u 2016. godini

Grad Beograd
GROCKA

Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd završava 2016. godinu sa razgranatom poslovnom mrežom od 140 ekspozitura i samostalnih šaltera. Približavanje klijentima, u godini u kojoj proslavlja 95 godina postojanja i kontinuiranog rada, Banka je nastavila otvaranjem ekspoziture u Grockoj.

Ekspozitura Grocka 1, koja organizaciono pripada Filijali Beograd I, otvorena je 29.12.2016., u ulici Vučka Milićevića broj 5.

Na području opštine Grocka Banka Poštanska štedionica već ima znatan broj klijenata koji su usluge Banke do sad koristili u najbližim ekspoziturama u Beogradu i Smederevu, udaljenim više od 20 kilometara.

Poslovnu mrežu Banka Poštanska štedionica, trenutno čini 128 ekspozitura i 12 samostalnih šaltera.


Braničevski okrug
KREPOLJIN

Banka Poštanska štedionica otvorila je 27. decembra 2016. samostalni šalter u Krepoljinu. Poslovna mreža Banke sada obuhvata 139 poslovnih jedinica: 127 ekspozitura i 12 samostalnih šaltera. Otvaranjem samostalnog šaltera u Krepoljinu, Banka je približila svoje poslovanje stanovnicima tog kraja.

Samostalni šalter Banke u Krepoljinu nalazi se u ulici Cara Lazara broj 33 i otvorena je radnim danima od 8 do 15 časova, a subotom od 8 do 13 časova.


Borski okrug
MAJDANPEK

Banka Poštanska štedionica otvorila je 22. decembra 2016. ekspozituru u Majdanpeku. Poslovna mreža Banke sada obuhvata 138 poslovnih jedinica: 127 ekspozitura i 11 samostalnih šaltera. Otvaranjem ekspoziture u Majdanpeku, Banka je približila svoje poslovanje stanovnicima tog kraja, koji su do sada usluge Banke najčešće koristili u najbližim ekspoziturama u Boru i Negotinu.

Ekspozitura Majdanpek 1 nalazi se u ulici 28. marta br. 15 i otvorena je radnim danima od 8 do 16 časova, a subotom od 8 do 13 časova.


Ekspozitura u Velikom Šiljegovcu

Opština Kruševac
VELIKI ŠILJEGOVAC

Na prigodnoj svečanosti 09.11.2016.godine, simboličnim presecanjem vrpce, u Velikom Šilјegovcu,  počinje sa radom samostalni šalter Banke.
U Velikom Šilјegovacu, koji je u celini ušao u sastav opštine Kruševac, živi oko  2.400 stanovnika u 649 domaćinstava, čije je glavno zanimanje stočarstvo  i proizvodnja četinara i drugog ukrasnog bilјa. Oko 240 stanovnika Velikog Šilјegovac su već klijenti Banke. Na teritoriji Velikog Šilјegovca posluje znatan broj preduzetnika i malih preduzeća, kojima Banka, kroz paletu svojih proizvoda i usluga nudi partnerski odnos u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima.  Obzirom da u Velikom Šilјegovcu ima dosta penzionera koji svoja primanja dobijaju na kućnu adresu, Banka nudi otvaranje tekućih računa i besplatnu uslugu „Penzija unapred,, dozvolјeno prekoračenje, plaćanja nalogom  i mnoge druge klasične i savremene bankarske proizvode i usluge.


Ekspozitura u Čantaviru

Raški okrug
TUTIN

Dana 04.11.2016.godine počinje sa radom Ekspozitura Tutin 1, Pešterska bb.
Opština Tutin, kao jedna od većih Sandžačkih opština, ima oko 30.000 stanovnika i  po veličini teritorije  zauzima drugo mesto u Raškom okrugu. Zbog pogodnog geografskog položaja i sveukupnog prirodnog potencijala, predstavlјa značajan region. Otvaranjem ekspoziture u Tutinu, Banka želi da svojim približavanjem, u godini koja je proglašena godinom preduzetništva, aktivno učestvuje u razvoju ovog kraja kako bi se što bolјe iskoristili veliki potencijali iz oblati polјoprivrede, stočarstva, proizvodnje zdrave hrane i turizma. Imajući u vidu da se na teritoriji opštine Tutin već nalazi preko 600 klijenata Banke, blizina ekspoziture će omogućiti, kako sadašnjim tako i potencijalnim klijentima, znatno kvalitetniji pristup velikom broju bankarskih usluga i proizvoda, kako za fizička, tako i za pravna lica , prevashodno preduzetnicima, mikro i malim  preduzećima.


Ekspozitura u Čantaviru

Zlatiborski okrug
SJENICA

04.11.2016 počinje sa radom Ekspozitura Sjenica 1 u Kralјa Petra I bb.
Opština Sjenica sa okolnim naselјema broji preko 26.000 stanovnika i poznata je po odgoju ovaca i goveda i proizvodnji  veoma cenjenog sjeničkog sira i kajmaka, a raspolaže i velikim zalihama termomineralnih voda, uglјa i ukrasnog kamena, što predstavlјao veliki ekonomski i turistički potencijal. Otvaranjem Ekspoziture u Sjenici, Banka želi da podrži razvoj lokalne ekonomije i da kako postojećim klijentima, kojih na teritoriji Sjenice ima oko 800, tako i budućim klijentima, fizičkim licima, preduzetnicima, malim i mikro preduzećima, omogući lakšu i efikasniju dostupnost proizvodima i uslugama Banke, jer su do sada  potrebe za istim najčešće ostvarivali u najbližoj ekspozituri u Novom Pazaru ili  Ivanjici, koje su udalјene preko 50 km.


Ekspozitura u Čantaviru

Vojvodina
ČANTAVIR, ČURUG

21.10.2016.godine počeo je sa radom Samostalni šalter u Čantaviru, ulica Jožefa Atile broj 1/a.
Čantavir je naselјe sa oko 6.600 stanovnika, smešteno na severu Bačke, pripada Gradu Subotica, i poznato je polјoprivredno područje. Čantavir ima znatan broj preduzetnika, malih i mikro pravnih lica,te će se Banka dobro integrisati u lokalnu ekonomiju kroz paletu svojih klasičnih i inovativnih proizvoda i usluga, i omogućiti klijentima punu, siguranu i brzu uslugu, koju su do sada najčešće ostvarivali u ekspoziturma u Bačkoj Topoli ili Subotici. Istoga dana 21.10.2016. počeo je sa radom samostalni šalter u Čurugu, u Ulici kralјa Petra prvog 74. Čurug je naselјe u opštini Žabalј, gde živi oko 8.200 stanovnika.Prostire se na plodnoj bačkoj ravnici i polјoprivreda je osnovna delatnost. Otvaranjem samostalnog šaltera, stanovnicima Čuruga, Banka će omogućiti visok kvalitet proizvoda i usluga, efikasnost plaćanja i skratiti put, jer su do sada svoje potrebe za bankom ostvarivali u najbližoj ekspozituri Bečej, koja je udalјena oko 20 km.

Otvaranjem samostannih šaltera u Čantaviru i Čurugu, Banka će svoje poslovanje sada obavlјati posredstvom poslovne mreže raspostranjene na teritoriji Srbije   koju čine 124 ekspoziture i 10 samostalnih  šaltera, sa tendencijom dalјeg širenja.


Ekspozitura u Novoj Varoši

Zlatiborski okrug
NOVA VAROŠ, PRIBOJ, PRIJEPOLJE

06.10.2016.godine počela je sa radom ekspozitura u Novoj Varoši, Ulica solunskih boraca 14. U opštini Nova Varoš koja broji preko 16.000 stanovnika, 600 su već klijenti Banke i svoje potrebe za bankarskim uslugama i proizvodima najčešće su ostvarivali u u Čajetini ili Užicu.
07.10.2016.godine, simboličnim presecanjem vrpce, počinje sa radom i ekspozitura u Priboju, Meše Selimovića 2.
U Priboju koji sa 14 mesnih zajednica i 33 neselјa broji oko 27.133 stanovnika, Banka otvaranjem ekspoziture potvrđuje svoju strategiju posvećenosti i orijentaciji ka klijentima u pružanju punog partnerstva i podrške u realizaciji proizvoda i usluga, s obzirom da su do sada morali da putuju oko 65 km do najbliže ekspoziture.

Istoga dana, 07.10.2016 u 13,00 časova počinje sa radom i ekspozitura u Prijepolјu, Ulica Nijazije Musabegovića 13. Opština Prijepolјe, sa oko 37.000 stanovnika, zbog pogodnog geografskog položaja i sveukupnog prirodnog potencijala, predstavlјa značajan i veoma interesantan region. Banka je prepoznala veliki potencijal iz oblati polјoprivrede, stočarstva, proizvodnje zdrave hrane i turizma, pa će otvaranjem ekspoziture omogućiti kako sadašnjim tako i potencijalnim klijentima efikasnu i operativnu komunikaciju, pun oslonac i podršku u realizaciju planova, kroz bogatu ponudu bankarskih proizvoda i usluga za fizička lica,  mikro i mala preduzeća.


Ljig

Vojvodina
ODŽACI i ŠID

Banka Poštanska štedionica 22.09.2016.godine počinje sa radom u Odžacima (Železnička 26), i Šidu (Karađorđeva 43).
Otvaranjem Ekspoziture u Odžacima, koja teritorijalno pripada Zapadnobačkom okrugu, a organizaciono filijali Subotica, i broji oko 9.000 stanovnika, Banka će približiti svoje proizvode i usluge kako postojećim tako i budućim klijentima, koji su do sada svoje bankarske poslove najčešće ostvarivali u najbližim ekspoziturama u Somboru ili Vrbasu.
Na teritoriji opštine Šid, koja organizaciono pripada Filijali Novi Sad i na kojoj živi oko 34.000 stanovnika, već postoji određeni broj klijenata, koji su do sada svoje potrebe za proizvodima banke najčešće ostvarivali u najbližoj ekspozituri u Sremskoj Mitrovici.


Ljig

Okolina Kruševca
ĆIĆEVAC

Simboličnim presecanjem vrpce u sredu, 07.09.2016.godine, u 11,00 časova   počeo je sa radom Samostalni šalter u Ćićevcu, ulica Karađorđeva bb.

S obzirom da na teritoriji Ćićevca već postoje klijenti koji su potrebe za bankarskim proizvodima i uslugama  ostvarivali u najbližoj ekspozituri u Varvarinu, Banka je prepoznala privredni razvoj ovog kraja pa otvaranjem šaltera želi da omogući i sadašnjim i budućim korisnicima, kako fizičkim tako i pravnim licima da na brz i kvalitetan način realizuju svoje potrebe za bankarskim uslugama.


Stopanja

Okolina Kruševca -
STOPANJA

Od 07.09.2016.godine  počeo je sa radom Samostalni šalter  u Stopanji.

Otvaranjem Samostalnog šaltera u ovom naselјu, u kome zajedno sa okolnim seoskim naselјima  živi oko 1.200 stanovnika, Banka će približiti svoje proizvode i usluge kako sadašnjim, koji su do sada svoje potrebe za Bankom najčešće ostvarivali  u najbližim ekspoziturama ekspozituri u Trsteniku ili Kruševcu, tako i budućum klijentima fizičkim licima, preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima.


Ljig

Kolubarski okrug
LJIG, MIONICA, LAJKOVAC

Banka Poštanska štedionica otvorila je u Kolubarskom okrugu tri ekspoziture u jednom danu, u Ljigu, Mionici i Lajkovcu, opštinama u kojima živi blizu 40.000 stanovnika.

Simboličnim presecanjem vrpce, u petak, 29.jula, počele su sa radom 3 nove ekspoziture Banke Poštanske štedionice.

Na teritorijama ovih opština, živi oko 40.000 stanovnika, najbliže ekspoziture klijenti su posećivali u Valjevu, Lazarevcu i Gornjem Milanovcu, tako da su sada potrebeza proizvodima i uslugama Banke, zadovoljene u Kolubarskom okrugu.


DONJI MILANOVAC

Donji Milanovac

Banka Poštanska štedionica otvorila je novu ekspozituru u Donjem Milanovcu.

Meštani Donjeg Milanovca su ekspozituru Banke Poštanska štedionica dočekali uz muziku i kolo. Osim za građane i brojne turiste, ovo je lepa  vest i za brojne preduzetnike, koji su do sada imali ogromne probleme i nepotrebne troškove u svom poslovanju.

Do sada su Milanovčani i brojni turisti neke finansijske transakcije obavljali samo u pošti, što nije bilo dovoljno, a Banka Poštanska štedionica, kao državna banka je to prva prepoznala. Lokalnoj samoupravi je posle godinu i po dana uspelo da dovede bankare u Donji Milanovac i samim tim meštanima u mnogome olakša život.


STARA PLANINA

Stara planina

Banka Poštanska štedionica otvorila je novu ekspozituru na Staroj planini i jedina je banka u radijusu od 50 km u u ski centru Babin zub.

Ekspozitura Banke Poštanska štedionica na Staroj planini pružaće iste usluge kao i druge ekspoziture Banke.

Samostalni šalter banke Stara planina, koji će raditi svakog radnog dana od 8 do 15 časova, a ispred šaltera postavljen je i bankomat, koji će gostima biti na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.


DEBELJAČA

debeljaca

Banka Poštanska štedionica otvorila je novu ekspozituru u Debeljači.

U centru Debelјače, na Trgu maršala Tita, otvoren je samostalni šalter Banke Poštanska štedionica.
Prema rečima stanovnika Debelјače, za njih je to veoma značajno jer već skoro tri godine nije radila. Žalili su se, pa je od njih potekla ideja za otvaranje banke, a Opština Kovačica je preuzela inicijativu da problem i reši.