Vek odgovornosti
Dodatne informacije
Dodatne informacije možete dobiti na šalteru Banke, pozivom broja telefona Kontakt centra: 011 20 20 292 ili slanjem na e-mail adresu: kontakt@posted.co.rs
Prijava
gubitka/krađe kartice
U slučaju gubitka ili krađe kartice izdanja Banke Poštanska štedionica a.d obratite se Kontakt centru Banke na broj telefona:
011 20 20 292 ili najbližoj ekspozituri Banke.
početna strana » kartice » dinacard POKLON
Kartice

DinaCard POKLON kartica

POKLON ZA SVAKU PRILIKU
DinaCard Poklon kartica

DinaCard poklon kartica-najbolji poklon koji možete da primite ili darujete!

Bez obzira na povod, Poklon kartica je uvek pravi i jedinstveni izbor.
Kada poželite da nekog obradujete, poklonite mu mogućnost da izabere najbolje za sebe. Poklon karticom kupiće ono šta želi i gde želi.

POGODNOSTI
  • Poklon kartica je dostupna u svakoj ekspozituri Banke.
  • Kupac Poklon kartice može da bude fizičko ili pravno lice ili preduzetnik.
  • Kupac Poklon kartice ne mora da bude klijent Banke po drugom osnovu.
  • Broj Poklon kartica koje kupac može da kupi nije ograničen.
  • Poklon kartica ne sadrži ime i prezime i raspoloživa je odmah.
  • Sredstva uplaćena na namenski račun Poklon kartice su raspoloživa od 12h narednog dana nakon kupovine.
  • Poklon kartica je jedinstven poklon za sve prilike poput rođendana, rođenja deteta, venčanja, diplomiranja, odlaska u penziju, praznični ili jubilarni poklon zaposlenima.
BRZO I LAKO DO POKLON KARTICE
Poklon karticu može da kupi svako – brzo i lako, bez obzira da li je klijent Banke ili ne, u bilo kojoj ekspozituri Banke. Broj kartica koje jedno lice može da kupi nije ograničen.

Prilikom kupovine Poklon kartice kupac uplaćuje sredstva na namenski račun koji je vezan za karticu. Iznos uplate na namenski račun može biti minimalno 3.000, a maksimalno 100.000 dinara. Navedene iznose treba uvećati za naknadu za izdavanje kartice prema Tarifi naknada Banke, jer se za ovu naknadu namenski račun zadužuje prilikom kupovine Poklon kartice. Odmah nakon izvršene uplate kupac preuzima Poklon karticu i više ne postoji mogućnost dopune sredstava na namenskom računu.

Poklon kartica je aktivna od 12h narednog dana nakon preuzimanja.
Poklon kartica se izdaje sa rokom važnosti 6 meseci od dana preuzimanja kartice. Ime i prezime korisnika kartice se ne štampa na Poklon kartici.

Korišćenje kartice

Poklon kartica se može koristiti širom Srbije na preko 60.000 prodajnih mesta sa istaknutim DinaCard znakom. Prilikom korišćenja Poklon kartice namenski račun kartice se zadužuje za odgovarajući iznos svake transakcije. Poklon kartica se može koristiti za neograničen broj kupovina robe i usluga, sve dok korisnik kartice ne potroši celokupan iznos koji je uplaćen, odnosno sve dok ima sredstava na namenskom računu Poklon kartice.

Poklon karticu nije moguće koristiti za podizanje gotovine na bankomatima i šalterima. Poslednjeg dana u mesecu Banka priprema Izvod sa svim promenama nastalim korišćenjem Poklon kartice koji je dostupan korisniku kartice u bilo kojoj ekspozituri Banke bez naknade. U bilo kom trenutku pozivom Kontakt centra Banke na broj telefona 011/20 20 292 korisnik kartice može proveriti stanje na računu Poklon kartice.

Po isteku 6 (šest) meseci ukoliko ostanu neiskorišćena sredstva korisnik kartice ih tada može podići na šalteru Banke. Korisnik kartice se na šalteru Banke identifikuje Poklon karticom i/ili Korisničkim uputstvom.

PRIJAVA NESTANKA

U slučaju gubitka ili krađe DinaCard poklon kartice izdanja Banke Poštanska štedionica kao i za sve dodatne informacije u vezi sa korišćenjem ove kartice, obratite se Kontakt centru Banke na broj telefona 011/20 20 292 ili najbližoj ekspozituri Banke.

REKLAMACIJE

Reklamacije se podnose Banci Poštanska štedionica isključivo u pisanoj formi.

DODATNE INFORMACIJE

Dodatne informacije možete dobiti na šalteru Banke, pozivom broja telefona Kontakt centra: 011/ 20 20 292 ili slanjem e-mail na adresu: kontakt@posted.co.rs